FOOD WASTE 2015: Od teorie k praxi
Novoměstská radnice Praha
1. října 2015
Mezinárodní konference FOOD WASTE 2015: Experti budou v Praze řešit, jak snižovat plýtvání jídlem
Výroční konference s mezinárodní účastí „FOOD WASTE 2015: Od teorie k praxi“ představí na začátku října v Praze nejnovější data o plýtvání potravinami a rovněž trendy, jak se moderní firmy, instituce i organizace neziskového sektoru snaží vzniku potravinového odpadu předcházet.
Originální pojetí konference poskytne prostor jak předním expertům z byznysu či státní správy, tak zároveň interaktivní formou nabídne zahraniční i českou inspiraci nevládním organizacím, které usilují o to, aby se jídlo dostávalo k potřebným.
Odborná – dopolední – část konference poskytne prostor pro prezentaci odborníkům, zástupcům ministerstev, kontrolních institucí a firem, a to jak z České republiky, tak ze zahraničí. Můžete se těšit například na výsledky exkluzivního výzkumu na téma plýtvání potravinami, inovativní projekty společností jako je Tesco a Sodexo, vystoupení expertů z evropské organizace EU FUSIONS, zástupců Univerzity v Boloni či diskuzi evropských reprezentantů Potravinových bank.
Interaktivní – odpolední – část akce nabídne workshop a dvě paralelní sekce zaměřené na projekty sociální inovace a redistribuci potravinových a zemědělských přebytků, opět za účasti zástupců z několika evropských zemí.
Zaregistrujte se na konferenci, která představuje unikátní příležitost pro budování nových partnerství a výměnu informací, osvědčených postupů i názorů v oblasti prevence vzniku a řešení potravinového odpadu.
Kdy: 1. 10. 2015
Kde: Novoměstská radnice Praha
Program: Kompletní program konference naleznete na stránce zde »
Kdo: Hlavní řečníky si můžete prohlédnout na stránce zde »
Kde se zaregistrovat: Registrační formulář naleznete zde »
Kdo: Partnery konference si můžete prolistovat zde »
Kudy: Návod, jak se dostat na místo konference, najdete zde »
S případnými dotazy se prosím obracejte na Vlaďku Jankovou:
jankova@byznysprospolecnost.cz nebo + 420 604 182 793.